Aktuelno

Vitka i mladolika i u 43. godini: Evo šta jede jedna od najzgodnijih žena na svetu

Uprkos činjenici da ima četvoro dece, lepa manekenka uspeva da održava idealnu kilažu, a za to je odgovorna njena zdrava ishrana.

Četvrtak, 11.02.2016.

09:50

Izvor: B92

Vitka i mladolika i u 43. godini: Evo šta jede jedna od najzgodnijih žena na svetu
foto: Splash

Podeli:

U moru različitih režima ishrane,Hajdi Klum je pronašla savršeno izbalansiran meni, koji se zasniva na zdravim namirnicama i umerenosti u jelu. Uprkos činjenici da ima četvoro dece, lepa manekenka uspeva da održava idealnu kilažu, a za to je odgovorna njena zdrava ishrana,

Kako je otkrila Hajdi, sveže voće i povrće su glavne namirnice koje čine većinu njenih obroka. Svako jutro Hajdi započinje dan uz smuti od ananasa, bobica, jabuka i banana, a ponekad se umesto ovog voća opredeljuje za sirov kelj i lanene semenke, koje predstavljaju odličan izvor zdravih masnoća.

Nakon toga, tokom dana Hajdi sprema ručak, koji u zavisnosti od dana, čine dinstano povrće, odrezak, salata sa piletinom ili tunjevinom, sirovi kelj, voće i supe, pogotovo pileće.

Njen plan ishrane ne podrazumeva unos ugljenih hidrata, poput hleba i testenine, odnosno bilo kakve rafinirane i industrijski proizvedene oblike ugljenih hidrata. Ipak, oni nisi u potpunosti isključivi, tako da su u njenom režimu ishrane krompir i banane dozvoljene.

U onim situacijama kada treba da pripazi na liniju, lepa Hajdi nekoliko puta u toku nedelje odlazi u duge šetnje i drži se što dalje od hleba, testenine i pirinča. Iako se njen vid života zasniva na vežbanju i zdravoj ishrani, Hajdi sama otkriva da svoj zdravi plan ishrane vara brzom hranom, poput čokolade, pice ili hamburgera. Ipak, to su zaista retke situacije jer je Hajdi svojim fantastičnim izgledom u 43. godini života dokazala da je umerenost ključ izgradnje dobrog i zdravog tela!

@heidiklumintimates

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.