Aktuelno

Amerikanci su očarani ovom Srpkinjom: Njen dekolte je najlepši na svetu

Džena na Instagramu ima 1,5 miliona obožavalaca, koji redovno lajkuju njene fotografije i pišu prave hvalospeve o njenoj lepoti.

Petak, 12.02.2016.

13:30

Izvor: index.hr

Amerikanci su očarani ovom Srpkinjom: Njen dekolte je najlepši na svetu
foto: Splash

Podeli:

 

Manekenka srpskog porekla Džena Jenović, koja 17 godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama, polako gradi karijeru, a na društvenim mrežama se pohvalila fotografijama sa zabave "Leather&Laces" održane ovog vikenda u San Francisku.

Ubrzo su njen profil zasuli brojni laskavi komentari, a većina se odnosila na njen bujni dekolte. Bilo je doduše i onih koji su primetili njene druge atribute.

"Nikad nisam video lepše lice", "Čarobna i neverovatno šarmantna" i "Obožavam tvoju haljinu", neki su od tih komentara koji se nisu odnosili na njene grudi. Oni drugi komentirali su da je to najlepši dekolte koji su videli.

 

 

Prema podacima na njenoj stranici, rođena je u okolini Beograda, a pre 23 godine preselila se sa roditeljima u Nemačku, a potom 1999. godine u Sjedinjene Države.

Turski FHM stavio ju je na svoju listu sto najlepših žena sveta, u isti rang sa Anđelinom Džoli i Kim Kardašijan.

Izvor: index.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.