Aktuelno

Oboje nisu imali sreće u ljubavi: Poznati roker u provodu s jednom od najlepših žena na svetu

Slavni supermodel Naomi Kempbel juče je, rođendan poznate manekenke Gigi Hadid, napustila s poznatim rokerom.

Petak, 29.04.2016.

13:40

Izvor: B92

Oboje nisu imali sreće u ljubavi: Poznati roker u provodu s jednom od najlepših žena na svetu
foto: Splash

Podeli:

Veliki miljenik žena, roker Leni Krevic uslikan je kako napušta restoran "Nice Guy", u kojem je manekenka Gigi Hadid proslavljala svoj 21. rođendan, u društvu jedne od najslavnijih supermodela svih vremena Naomi Kempbel.

Oboje su bili vidno raspoloženi, a da li je ovo druženje bilo striktno prijateljsko ili među njima ima nečega više prosudite sami.

I muzičar i manekenka imaju veliki broj veza iza sebe, ali trenutno su oboje sami.

Leni je bio u braku sa glumicom Lisom Bonet s kojom ima ćerku Zoe. Par se rastao 1993. godine. Nakon toga roker je bio u vezi sa francuskom pevačicom Vanesom Paradi, a 2001. je ljubio manekenku Adrijanu Limu.

foto: Splash

Lepa Naomi se nikada nije udavala. Bila je u vezi s bokserom Majkom Tajsonom, a tokom ranih devedesetih bila je u nestabilnoj vezi sa glumcem Robertom Denirom.

Nadomak braka bila je dva puta. Prvi put, verila se sa basistom grupe U2 Adamom Klajtonom, a drugi put s italijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom, ali nijedna veza se nije završila brakom.

Poslednja romansa koju je imala završila se 2013. godine kada je Naomi okončala vezu sa ruskim biznismenom Vladislavom Doroninom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare