Aktuelno

Amber Herd dala izjavu: Evo šta je ispričala o tuči i o kobnoj večeri u kojoj je zadobila povrede

Plašila sam se za svoj život.

Subota, 28.05.2016.

10:55

Izvor: B92

Amber Herd dala izjavu: Evo šta je ispričala o tuči i o kobnoj večeri u kojoj je zadobila povrede
foto: Splash

Podeli:

"Živela sam u strahu od njega, terorisao me psihički i fizički. Za 15 meseci braka počela sam da se plašim da se vratim u stan. On je jedan nervozan čovek koji ima izlive besa i probleme sa drogom i alkoholom. Samo u proteklih šest meseci zlostavljao me tri puta. U decembru prošle godine bila sam čak i uplašena za svoj život. Dan nakon što mu je majka umrla došao je do mene, bio je pod uticajem droge i alkohola. Zamahnuo je rukom kao palicom za bejzbol i gađao me telefonom iz sve snage. Povukao me za kosu dok sam pokušavala da ustanem sa kauča. Vrištao je na mene i udarao me, hvatao me za lice. Poslala sam poruku prijatelju da dođe, on je došao i pozvao policiju. Džoni je do tada razbijao po stanu velikom bocom šampanjca. Kada je policija stigla već je otišao", kaže Amber.

Ona navodi da joj je Dep ponudio novac da ćuti o tome šta joj je uradio:

"Bio mi je trideseti rođendan i Dep je zakasnio. Došao je pijan i drogiran. Kada su gosti otišli počeo je da se raspravlja sa mnom i počeli smo baš da se svađamo. Dep je tada razbio flašu o zid i razbio vinske čaše. Onda je došao do mene, zgrabio me za kosu i nasilno me zakucao za pod. Vikao je na mene i čikao me da ustanem ako smem. Posle toga je izleteo iz stana rušeći sve što mu se našlo na putu", kaže glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.