Aktuelno

Tvrde da je tehnička greška: Potez kraljevske porodice šokirao ceo svet

"Ona je lenja i ne radi dovoljno".

Sreda, 29.06.2016.

11:41

Izvor: stil.kurir.rs

Tvrde da je tehnička greška: Potez kraljevske porodice šokirao ceo svet
foto: Splash

Podeli:

Prethodna tri meseca obožavaoci lepe vojvotkinje uopšte nisu znali na kojim će zvaničnim dešavanjima da prisustvuje Kejt Midlton

Kao da nije bilo dovoljno što su mnogi kritikovali Kejt Midlton da je lenja i da ne radi dovoljno, već je dodatna muka vojvotkinje od Kembridža došla baš iz Bakingemske palate. Naime, njeno ime nije se našlo na spisku članova kraljevske porodice na zvaničnom sajtu slavne monarhije. Nakon skupog redizajna sajta u aprilu, Kejtinog imena nigde nije bilo zbog, kako je navedeno, "tehničkih problema". To je automatski značilo da njeni poštovaoci nisu bili u mogućnosti da prisustvuju javnim događajima na kojima je bila i lepa vojvotkinja, niti da vide njene planirane obaveze.

Posle mnogobrojnih pritužbi Kejtinih obožavalaca na ovu grešku putem Tvitera i zvaničnih ustanova u poslednja dva meseca, situacija se tek sada promenila. Kao so na ranu, stranica je sve vreme prikazivala dešavanja na kojima je planirano da se pojave manje bitni članovi porodice, poput princa Majkla od Kenta i njegove supruge.

Iz Bakingemske palate priznali su da im je trebalo skoro tri meseca da na sajt vrate ime vojvotkinje od Kembridža među ostale pripadnike britanske monarhije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.