Aktuelno

Bivši dečko slavne plavuše priznao: "Kako da vam nedostaje ćerka koju ne viđate"

Slavna nemačka manekenka je mama četvoro dece od kojih je prvo, devojčicu Leni (12) dobila kada je bila u vezi sa italijanskim preduzetnikom Flaviom Briatoreom (66).

Četvrtak, 28.07.2016.

10:34

Izvor: Super žena

Bivši dečko slavne plavuše priznao:
foto: Splash

Podeli:

Leni se rodila kada su Hajdi i Flavio već raskinuli, pa on zapravo nikada nije ni bio u prisnom kontaktu sa svojom biološkom ćerkom. Ubrzo nakon toga Hajdi je uplovila u bračne vode sa pevačem Silom koji je zapravo odgajao Leni.

Flavio nije imao ništa protiv da njegova ćerka odrasta u drugoj porodici koju je njena majka osnovala.

*ALT

"Leni jeste moje biološko dete, ali nas troje smo se dogovorili da je bolje da odrasta u prodici", rekao je i dodao kako se odlično slagao sa Hajdi i Silom.

Flavio danas ima i sina Nejtana (6) sa manekenkom Elizabet Gregoraci (36), a Silu je dozvolio da usvoji njegovu ćerku i da joj svoje prezime.

"Kako da mi nedostaje dete koje nikada ne viđam. Znam da je dobro. Ona je deo Silove porodice, a Nejtan je deo moje“, bio je izričit Flavio.

*ALT

Manekenka i pevač Sil razveli su se 2015. godine nakon 10 godina braka. Imaju ćerku Lou (6) i sinove Henrija (10) i Džonija (9).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.