Aktuelno

Kontroverzna glumica ostavila verenika jer ju je zlostavljao

Problematična glumica je prošle nedelje optužila svog verenika za zlostavljanje...

Četvrtak, 28.07.2016.

11:35

Izvor: B92

Kontroverzna glumica ostavila verenika jer ju je zlostavljao
foto: Splash

Podeli:

Lindzi Lohan je prošle nedelje objavila na društvenim mrežama niz fotografija na kojima je njen verenik, Egor Tarabasov, u provodu.

I ja sam takva bila sa 23. To su glupa vremena, sve se menja kad napuniš 26 ili 27. Hvala ti što nisi došao kući večeras. Slava menja ljude“, napisala je Lohan.

U sledećoj objavi ga je optužila da je vara sa Dašom Paševinkom, njenom bivšom prijateljicom, koju je nazvala “ruskom ku**om“.

Kada su se strasti smirile na Snepčetu je molila verenika da joj oprosti i da se vrati kući. Sve je što je objavila kasnije je obrisala, a onda je ničim izazvana na Tviteru napisala: “Trudna sam“.

Kasnije je navodno došlo do fizičkog obračuna kada je Lindzi vikala da verenik hoce da je zadavi.

Ipak, nakon nedelju dana Lindzi je obrisala sve postove i najnovijom fotografjom se obratila obožavaocima.

"Dragi prijatelji. Ja sam dobro. Trenutno mi treba vremena za prijatelje. Žao mi je što sam nedavno otkrila neke privatne stvari. Reagovala sam tako zato što sam bila tužna i uplašena. Svi grešimo. Nažalost, moje greške su uvek bile javne. Ja sam tokom prethodih godina upoznavala sebe", napisala je ona i navela kako će se truditi da izbistri svoj um.

Portal „US Weekly“ navodi da se par rastao budući da je Lindzi trenutno na odmoru sa priajtejicama, a Egor je uslikan kako se iseljava iz njihovog stana u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare