Aktuelno

Kritikovali su našu teniserku, ali ona im je oštro odgovorila i svima zapušila usta

Fanovi su često kritikovali teniserku, jer je prema njihovom mišeljenju zapostavila tenis. Međutim, ona im je odgovorila.

Četvrtak, 25.08.2016.

11:15

Izvor: Story.rs

Kritikovali su našu teniserku, ali ona im je oštro odgovorila i svima zapušila usta
Foto: guliver / CoverImages

Podeli:

Iako ne može da se pohvali da je u proteklom periodu bila uspešna na turnirima, Ani u svakom drugom smislu cvetaju ruže. Osim što je na privatnom planu ispunjena i što je srećno zaljubljena, Ana izgleda bolje nego ikad.

Po komentarima fanova, Ana je zapostavila tenis i nikako da se vrati u sam vrh, gde je nekada bila. Razni su razlozi koje fanovi navode kao potencijalne probleme, a Ivanovićeva se ne oglašava.

Čini se da se svojski trudi da u tenisu bude uspešna kao nekada. To dokazuju i fotografije kao što je ova. Ana je došla u Njujork, gde će od ponedeljka igrati na čuvenom Otvorenom prvenstvu SAD. I široki osmeh je tu. Želja za pobedom takođe.

Fanovi je mole da se vrati na put uspeha, a da li će u Americi uspeti da se domogne višeg ranga, videćemo. Cela Srbija je uz nju!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.