Aktuelno

Oglasila se prevarena Kasi Benet: Evo kako je reagovala na Boltovu preljubu

Mogao si da imaš boginju.

Petak, 26.08.2016.

15:00

Izvor: Super žena

Oglasila se prevarena Kasi Benet: Evo kako je reagovala na Boltovu preljubu
foto: Getty

Podeli:

Nedavno je svetsku pažnju okupirala vest da je Jusein Bolt prevario devojku Kasi Benet. U pitanju je, kako smo već pisali, mafijaška udovica, a za to vreme Kasi Benet je ćutala sve vreme.

Mediji su se bavili ovim slučajem, a neki su nagađali i da će mu Kasi sve to oprostiti. Devojka je sve vreme mudro ćutala, a na kraju ga je ipak ostavila. Na društvenim mrežama pojavili su se mnogi komentari i osude na račun slavnog sportiste, a prevarena devojka je lajkovala i šerovala sledeći komentar.

"Život sa boginjom protraćio si zbog romanse na jednu noć sa nekom koja joj nije ni blizu."

Boltova sestra juče je medijima rekla da je njihova ljubav jaka i da će oni ostati zajedno.

"Sigurna sam da se Kasi navikla na to do sada. Navikla je na takve fotografije. Ljudi stalno traže da se slikaju sa njim, i on uvek rado pristane. Navikla je na to da je on poznat. Mislim da se između njega i te Brazilke ništa nije desilo. On previše voli Kasi da bi ugrozio njioovu vezu. Fotografije nisu dokaz da je između njih bilo nešt", rekla je Kristin Bolt-Hilton i dodala:

"Znam da je ovo uznemirilo Kasi, ali ona će razgovarati sa njim i znam da će rešiti sve nesuglasice. Jusein nije sklon prevari. Kad god smo razgovarali o tome, on se uvek protivio takvim stvarima. Koliko znam, nikada ranije to nije uradio. Kad je bio mlađi, devojke su ga stalno saletale, ali otkad je sa Kasi druge ga ne zanimaju. Mislim da je ta Brazilka isplanirala da ga fotografiše i da ta priča procuri u medije", zaključila je Boltova sestra.

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare