Aktuelno

Pogledajte 61. epizodu popularne ruske serije "Institut"

Na sajtu PRVA.RS ekskluzivno se emituje ruska popularna serija „Institut“ koja će vas odvesti u vreme carske Rusije, tragičnih ljubavi, intriga i dvoboja.

Petak, 30.09.2016.

16:05

Izvor: Super žena

Pogledajte 61. epizodu popularne ruske serije
Foto: Prva.rs

Podeli:

Hovanski moli Sofiju da što pre napusti Institut, ali ona odbija da to uradi. Sokolova pokušava da pomogne knezu i nađe način da izbaci Sofiju.

Serjoža prati učenice, a posebnu pažnju posvećuje Tati. Ovim postupkom, on izaziva nezadovoljstvo Šestakovih, koji nameravaju da, što je pre moguće, nađu svojoj deci partnere koji su ih dostojni.

Varja je još uvek u bolnici i odbija da priča sa bilo kim.

Liza se krije od majke da ne bi morala da ode iz Instituta i da bi nastavila sa časovima plesa. Sofija joj pomaže, bez obzira na to što Sokolova preti da će je izbaciti.

Žuli predlaže Đovaniju da otputuje sa njom u Peterburg. Đovani pokušava da se sastane sa Ninom i donese konačnu odluku. Nina nije želela da se sastane sa njim, ali nakon što je saznala za njegovo putovanje, odlazi kod njega i nagovara ga da ostane. Žuli pretpostavlja da Đovani ne želi da otputuje sa njom zbog Nine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare