Aktuelno

Pogledajte 82. epizodu popularne ruske serije "Institut"

Na sajtu PRVA.RS ekskluzivno se emituje ruska popularna serija „Institut“ koja će vas odvesti u vreme carske Rusije, tragičnih ljubavi, intriga i dvoboja.

Petak, 21.10.2016.

18:05

Izvor: Super žena

Pogledajte 82. epizodu popularne ruske serije
Foto: Prva.rs

Podeli:

Tata traži dozvolu od Sokolove da ode kod Zotova, pošto je Aljevtina jako loše.

Polozecki zatiče Sašu i Dašu u krevetu. Oni su uplašeni zbog njegovog neočekivanog. dolaska, ali se Polozecki pretvara da mu je svejedno. Polozecki takođe saznaje od Daše da Saša služi kod Velikog kneza i da će uskoro postati plemić.

Šestakov, Serjoža i Tata raspravljaju o pismu. Tata govori Šestakovu da ona nije pisala pismo i da uopšte ne želi da se uda za Serjožu.

Veliki knez žali što Voroncov, zbog zdravstvenih problema, ne može da učestvuje u potpisivanju mira sa Turcima. Grof uverava Velikog kneza da će stati na noge mnogo brže, nego što on misli.

Kuznječik otkriva da Sofija ispod klupe čita ,,Anu Karenjinu’’, koja je zabranjena na Institutu.

,,Seljanka’’ Paliča dolazi na Institut sa detetom i priča Paliču da im je rodno selo izgorelo do temelja. Palič ne veruje gošći.

Avdotja bez dozvole roditelja odvodi Mitju i Nastju u hram.

Aljevtina oseća da će uskoro umreti i govori Tati da se plaši za decu. Tata savetuje Aljevtinu da se moli bogu, ali ona ne želi, jer ne veruje u boga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare