Aktuelno

One izgledaju bar deceniju mlađe i otkrivaju tajne svog izgleda

Uprkos tome što su na pragu šeste decenije, ove poznate dame izgledaju mlađe i otkrivaju šta je ono što ih čini takvima.

Ponedeljak, 05.12.2016.

10:37

Izvor: Super žena

One izgledaju bar deceniju mlađe i otkrivaju tajne svog izgleda
Foto: Getty

Podeli:

Dženifer Eniston, 47

Njena kosa je uvek bila tanka, zdrava i lepa. Ono što čini da ona izgleda mlađe jeste upravo njena kosa i frizura koju nosi godinama.

Hali Beri, 49

Da li možete da poverujete u to da Hali ima skoro 50 godina? Ova glumica kao da ne stari. Hali inače boluje od dijabetesa tipa 1, pa mora da drži dijetu u kojoj reguliše unos šećera, ali ona kaže da je njena dijeta zadužena za njen neverovatan izgled.

*ALT

Riz Viderspun, 40

Riz kaže da je na njen mladalački izgled uticalo to što ona izbegava stres tako što vežba i šeta. Ona to radi godinama, a njen izgled je besprekoran.

Dru Barimor, 41

Tajna Barimorove je u naglašavanju jagodica. U tome joj pomaže rumenilo.

*ALT

Dženifer Lopez, 47

Ona primenjuje i savetuje sledeću tehniku: uvek pre nego što legnete skinite šminku. Tako ćete održati mladalački izgled kože.

Kameron Dijaz, 43

Kameron jede samo sveže proizvode, zdravu hranu i koristi riblje ulje. Brzu hranu ona izbegava. Njena tajna je u ishrani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.