Aktuelno

Teška bolest koja je zauvek promenila živote slavnih lepotica: "Moja deca se bore u tišini"

Iako je Džidži Hadid izazvala veliku pažnju pojavljivanjem na dodeli Britanskih modnih nagrada, njena mama Jolanda je bila ta koja joj je “ukrala“ slavu.

Sreda, 07.12.2016.

09:40

Izvor: Super žena

Teška bolest koja je zauvek promenila živote slavnih lepotica:
Ðiði na dodeli Britanskih modnih nagrada

Podeli:

Dok je Džidži pozirala, njena mama je dotrčala na crveni tepih kako bi joj namestila kreaciju, jer je želela da njena mezimica izgleda besprekorno.

Jolanda inače boluje od lajmske bolesti, a nedavno je i operisana.

“Jako je teško nekome ko ima lajmsku bolest, sa kojom ljudi nisu posebno upoznati. Doktori ne znaju baš uvek kako da pomognu mojoj mami. Mislim da je podrška najbolje što možemo da joj pružimo u ovom trenutku. Ne mogu da vam opišem koliko joj znači kada joj se javim tokom snimanja i pričam joj o tome kako mi je prošao dan. Te sitne stvari joj pomažu da prođe kroz najteži period“, ispričala je Džidži nedavno.

*ALT

Ipak, i Džidžina sestra Bela, kao i brat Anvar boluju od iste bolesti ,samo u blažem obliku.

"Ova bolest je zaustavila moje odrastanje", ispričala je dvadesetogodišnja Bela, koja je otkrila da je morala da se školuje od kuće i da odustane od nekih hobija kojima je volela da se bavi, kao što je jahanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.