Aktuelno

"Pakleni plan" Viktorije Bekam: Kako će deca nastaviti da grade njihov brend?

Viktorija Bekam ima privatnu kampanju pod nazivom “za budućnost” u kojoj sakuplja novac koji njena deca zarade. Deca polako prestižu mamu po zaradi, a očekuje se da će za par godina prestići i tatu.

Nedelja, 11.12.2016.

14:15

Izvor: B92

Foto: Getty

Podeli:

Svi njeni sinovi su već poslovno angažovani, a ona je smislila pametan način da ulaže u njihovu budućnost. Oni već sada zarađuju sami, ne zavise od roditelja.

Nedavno je Kruz, najmlađi sin fudbalera Dejvida i pevačice Viktorije Bekam snimio pesmu koja je postal hit i na njoj zaradio milione. Iako pesma nije ništa posebno, Kruzovo prezime i činjenica da je u jednoj od najpoznatijih porodica dovela ga je do uspeh.

U posednjih par godina, Bekamovi angažuju decu da doprinose porodičnom biznisu. Njihov najstariji sin Bruklin se već bavi fotografijom a čak je stigao da uradi modni editorijal za neke od najpoznatijih brendova. Njega na Instagramu prati skoro osam miliona ljudi. Njihov srednji sin, Romeo, već dve godine je zaštitni znak firme "Barberi". Iz ove firme su rekli da je njegovo angažovanje povećalo prodaju ovog brenda za čak 15 odsto. I njihova ćerka Harper polako ulazi u biznis, ona je već postal modna ikona na instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare