Aktuelno

Pored ovakvog supruga Emina Jahović je prava srećnica

Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal su obeležili još jednu godinu ljubavi, a nakon ovog gesta mnoge žene će poželeti da se nađu na njenom mestu.

Subota, 14.01.2017.

12:49

Izvor: B92

Pored ovakvog supruga Emina Jahović je prava srećnica
Foto: Youtube/screenshot

Podeli:

Emina i Mustafa imaju jako lep brak i svaki dan povod za slavlje, a danas proslavljaju godišnjiu svoje ljubavi.

Ovih dana, slavni bračni par provodi vreme po snegu, čini se da su srećni i da hladnoća ne predstavlja nikakvu prepreku za uživanje. Međutim, Mustafa je ovaj put pronašao pravi način da obraduje svoju suprugu.

Iako se retko kad oglašava na društvenim mrežama, slavni pevač je postavio jednu snežnu fotografiju u opisu koje je svojoj dragoj uputio najlepše reči ljubavi, što je mnoge iznenadilo.

"Jedina svetlost koja je potrebna mom srcu zauvek je ovaj osmeh. Srećna godišnjica, ljubavi", napisao je Mustafa uz prelepu Emininu fotografiju.

The only light my heart ever needs is forever this smile😊 Happy anniversary my love⭐❤

A photo posted by Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) on

Emina je pak na svom Instagram profilu postavila snimak mlađeg sina, kojeg tera da pričaju na srpskom jeziku, što je mali Javuz odbio, ali na beskrajno simpatičan način. Pogledajte i sami...

Dobro jutro😳

A video posted by Music & Fragrance (@yaemina) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare