Aktuelno

Serija koja je osvojila region: Šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi?

Prva televizija obradovala je svoje gledaoce sjajnom italijanskom serijom "Strasti Toskane", koja je već osvojila region, a emituje se svaki dan od 21h. Pročitajte šta će se dešavati u večerašnjoj epizodi.

Sreda, 18.01.2017.

13:27

Izvor: Super žena

Serija koja je osvojila region: Šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi?

Podeli:

Alesandro je iz vile svog oca doneo nove dokaze koje daje Aurori. Alesanrova predanost da otkrije istinu menja i Aurorin odnos prema njemu. Ona pokazuje da mu ponovo veruju, grli ga, i baš tada u sobu ulazi Edoardo.

Surevnjivost među braćom zbog Aurore se produbljuje. Edoardo oseća da je Aurora ponovo sve bliža Alesandru i to mu se uopšte ne sviđa.

Aurora među dokazima otkriva fotografiju na kojoj se vide neobični simboli - tri ruže. Alesandro počinje da istražuje šta znači taj simbol.

Bruno se seli kod Tavianika i uskoro će Tesa i on završiti u krevetu. Ipak, Tesa bira Ruđera jer oseća da počinje da se zaljubljuje u Bruna.

Na novom sastanku tajnog društva, Ruđero zahteva da Alesandra neprekidno drže na oku. Za to angažuje advokata Scilu.

Alesandru se tajno javlja Korti. Dostaviće mu dokaze koji će pokazati ko je ubica njegovog oca, istinu o Evi, Aurori, ako mu isplati dobru sumu novca. Ali zahteva da o tome ne kaže nikome ni reč.

Alesandro odlučuje da se susretne sa Kortijem, ali i Ruđero je takođe na tragu Kortiju. I može stići pre Alesandra.

Novu epizodu serije "Strasti toskane" možete gledati večeras u 21h, a sve epizode možete gledati na sajtu PRVA.RS

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare