Aktuelno

Na Filipinima drama: Neočekivana dešavanja pred izbor za mis univerzuma

Bliži se izbor za mis univerzuma koji će se održati 30, januara na Filipinima, a neke od lepotica koje se takmiče suočavaju se sa zdravstvenim problemima.

Nedelja, 22.01.2017.

15:27

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Misice su pristigle u Manilu, gde se polako pripremaju za predstojeći događaj. Naime, one se svakodnevno fotografišu sa sponzorima i idu na dobrotvorne večere, a zbog sveg stresa koje doživljavaju neke od njih su se i porazboljvale.

Mis Kurasaoa Šanel de Lau se onesvestila tokom fotografisanja, dok je lepotica iz Angole Luisa Baptista izvedena iz sale jer se nije osećala dobro. Mis Italije Sofija Serđo onesvestila se prošle nedelje na jednom balu, dok je misica iz Devičanskih Ostrva, Erika Krek, u kolicima izvedena sa večere.

Marina Džejkobi iz Nikaragve je takođe prijavila zdravstvene probleme, a njena koleginica iz Poljske Izabela Krzan propustila je dva događaja zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Još uvek nije izdato zvanično saopštenje povodom ovih incidenata, ali smatra se da je uzrok ovih nezgoda kod misica nedostatak sna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare