Aktuelno

Izbegla u Italiju, promenila prezime, a sada se ne odvaja od Melanije Tramp

Najbolja prijateljica Melanije Tramp živi u "Trampovoj kuli" u Njujorku. To je njena sestra Ines, o kojoj se vrlo malo zna i koju mediji retko spominju.

Četvrtak, 23.02.2017.

09:17

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ines je, prema pisanju "Njujork posta", odana svojoj sestri i već godinama njena najbolja i najbliža prijateljica. Uprkos tome što ima i te kako poznatu sestru, postoji samo jedna službena agencijska fotografija Ines i to iz 2005. godine na Floridi. Inače, obe su početkom devedesetih napustile Sloveniju i u Milanu počele karijeru u modnoj industriji. Melanija je odmah krenula u manekenske vode, dok je Ines više bila zainteresovana za modni dizajn.

"Ines je htela da uspe u modnom poslu, ali izgledala je kao da nema pojma kako bi se probila. Ines nije kao druge, ona je vrlo pristojna", rekao je Al de Bejsvil, modni fotograf iz Pariza.

Iako nije prisutna u medijima, Ines često brani svoju sestru, naročito otkako je Donald Tramp postao predsednik. To uglavnom radi preko svog profila na Fejsbuku. Prošlog leta, kada su neki navodni bivši mladići Melanije dali intervjue za slovenačke medije, Ines je napisala: "Svi imamo dobro pamćenje i laži su loša karma."

Ines je reagovala još nekoliko puta kada su pojedinci iz "bivšeg" života Melanije Tramp pokušali da profitiraju od nove prve dame Amerike.

Modna dizajnerka Luisa Bakariaj rekla je za "Post" da je Ines vrlo predana Melaniji. Ines je bila Melanijina kuma kada se udala za Trampa i osim nje Melanija nije imala nijednu drugu venčanu kumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare