Aktuelno

Srpski jelek oduševio Moniku Beluči: Lično je pozvala našu kreatorku da joj se zahvali

Monika Beluči posebno se divi radu jedne srpske dizajnerke, a u pitanju je Verica Rakočević. Pitate se kako je saznala za nju?

Petak, 24.02.2017.

15:00

Izvor: Super žena

Srpski jelek oduševio Moniku Beluči: Lično je pozvala našu kreatorku da joj se zahvali
foto: getty

Podeli:

Naime, prelepi jelek koji je naša glumica Sloboda Mićalović nosila na Filmskom festival u Veneciji jako se dopao italijanskoj glumici za koji je odmah počela da se raspituje.

“Boba mi je u više navrata rekla da je Monika često pita za haljine koje nosi i za moj rad pa sam zato odlučila da joj poklonim jedan jelek”, rekla je Verica za “Blic ženu”.

Kreatorka je odlučila da joj pokloni jelek, ali ipak nije slutila da će joj jednog dana pozvoniti telefon, a da će se sa druge strane naći upravo Monika.

“Veljko se jednog dana javio na telefon i rekao mi: ‘Traži te Monika’. Zbunjeno sam se javila, a sa one strane oglasila se Monika Beluči koja je pozvala da se lično zahvali na poklonu. Jako je mila i neposredna”, zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare