Aktuelno

Ona je crnogorska Kim Kardašijan: Spavala sam u školi, a danas me prati armija fanova

Amra Olević je uspešna šminkerka u Americi. Godine truda, rada, napornog života su se isplatile, jer je na Instagramu prati preko pet miliona ljudi. Sarađivala je sa Kajli Džener i Kim Kardašijan, na koju joj kažu da neverovatno liči.

Utorak, 28.03.2017.

13:30

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Golden child for real Bodysuit worn as swimsuit & cover up @hotmiamistyles

Објава коју дели Amra Oleviæ | Artist (@amrezy) дана

Rođena je 1988. u gradu Plavu u Crnoj Gori. Nekoliko meseci živela je i u Bosni i Hrvatskoj, pre nego što je otišla u Ameriku, gde je završila srednju školu i upisala koledž.

"Nikad me nije zanimala škola i uglavnom sam spavala u učionicama. Brzo sam odustala od koledža", rekla je Amra, koja je priznala i da su joj roditelji Ervin i Šemsa bili vrlo strogi, a odlazak iz roditeljskog doma za nju je bila najbolja odluka.

"Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vreme nisam imala novca ni za hranu. Živela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo", rekla je Amra.

🇩🇴 Punta Cana withdrawals ✖️ Swimsuit & Coverup @hotmiamistyles 👙

Објава коју дели Amra Oleviæ | Artist (@amrezy) дана

Crnogorska šminkerka je zahvaljujući svom talentu uspela da ostvari snove.

Radi za poznati brend "Mac" i bavi se intenzivno proizvodnjom šminke, ali i njihovom atraktivnom primenom. Poseban segment njenog posla je rad sa poznatim ličnostima.

Amra često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju. Čak je jedan sjaj za usne nazivala "Montenegro".

Blurred sidelines, eyes on the prize 👑

Објава коју дели Amra Oleviæ | Artist (@amrezy) дана

Pročitajte i:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.