Aktuelno

Nestala sa muzičke scene: Pevačica progovorila o višku kilograma i tajnom razvodu

Osvojila nas je hitovima, moćnim glasom i krhkom pojavom. Neli Furtado se u jeku slave 2002. neočekivano povukla sa javne scene. Sada govori zašto je donela takvu odluku, kao i planovima za budućnost. Konačno je objavila svoj šesti album "The Ride" koji promoviše širom sveta.

Četvrtak, 13.04.2017.

10:59

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Te 2002. godine želela je da se posveti porodici - u međuvremenu se zaposlila u prodavnici muzičkih uređaja i ploča, vratila se pisanju pozorišnih scenarija i priča.

Kanadska pevačica portugalskog porekla nije žalila zbog toga. Napravila je spisak svojih prioriteta koje je sledila.

Ono što je na prvi pogled očigledno, Neli je nabacila barem desetak kilograma. To joj, kaže, ne smeta da bude zadovoljna sobom.

"Više se ne odričem hrane, a vežbam da bih ostala zdrava", objasnila je i priznala da je na početku karijere mnogo više brinula o svom izgledu.

Ubijala se od vežbanja i mučila sa dijetama.

"Morala sam da budem lepa drugima, a ne sebi. Fotografije i spotovi su morali da budu savršeni, a iznutra sam bukvalno umirala", izjavila je nedavno Neli Furtado.

U danima najveće slave teško je usklađivala posao i porodicu, ali za razliku od koleginica, njoj je to teško padalo. Stres je postao nepodnošljiv, na turnejama je stalno plakala, jer je bilo nemoguće da bude najbolja majka i supruga, dok su ljudi koje najviše voli na drugom kraju sveta.

*ALT

"Radikalno sam se promenila. Danas me raduju male stvari, pečenje kolača sa ćerkom, pranje veša, ribanje toaleta, koliko god to možda glupo zvuči", objasnila je Neli, koja ima četrnaestogodišnju ćerku Nevis Četan koju je dobila u vezi sa bivšim dečkom.

Pevačica je tek sad, gostujući u britanskoj televizijskoj emisiji "Loose Women", otkrila i da se u tajnosti rastala od supruga Demacija Kastelona sa kojim je u braku bila devet godina.

"Spremna sam za novu ljubav. Želim opet da izlazim i upoznajem muškarce", rekla je.

Pročitajte i:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.