Aktuelno

Ovako izgleda Bijonse u 8. mesecu trudnoće: Trudnički kilogrami joj sjajno stoje

Kada je planetarno popularna pevačica raskošnog glasa 1. februara javno otkrila da je u drugom stanju, ceo svet je danima pričao o ovoj srećnoj vesti.

Četvrtak, 20.04.2017.

11:42

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pevačica i njen suprug reper Džej Zi postaće roditelji blizanaca koji će se roditi u junu, a duploj prinovi se svakako raduje njihova ćerkica Blu Ajvi.

Ipak, fotografije trudne Bijonse retko se mogu videti u javnosti, a mnogi su se već zapitali da li se ugojila i kako izgleda s obziorom na to da se u prvoj trudnoći ugojila čak 26 kilograma.

“Bilo je momenata kada sam mislila da mi se nos raširio pedesetak centimetara, da mi je lice užasno debelo, usne otečene i ugojila sam se oko 26 kilograma, ali na kraju krajeva uživala sam u tome”, izjavila je ona nakon što je 2012. godine na svet donela devojčicu Blu Ajvi.

Beyoncé no aniversário de Lenny Santiago, ontem à noite (18), em Los Angeles.

A post shared by Beyoncé Daily Brasil (@beydailybr) on

Kada su na i internet procurile fotografije i snimak slavne pevačice iz jednog noćnog izaska, njeni fanovi su bili šokirani. Pop diva se u trudnoći poprilično ugojila, a njen trudnički stomak je sve veći i veći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare