Aktuelno

"Uklanjam sve dlake na licu kako bih se zaštitila od herpesa!"

Kardašijanka posebnu pažnju posvećuje nezi lica, a trudi se temeljno da ukloni sve dlačice, kako bi sprečila nastanak infekcija i širenja virusa!

Petak, 21.04.2017.

14:44

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Sestra slavne starlete Kim Kardašijan, Kloi, već nekoliko puta je u medijima javno govorila koliko joj je važna nega tela, pa i koliko je spremna da izdvoji za dobar kozmetički proizvod.

Sada je otišla korak dalje, te nam je otkrila svoju rutinu depilacije i istakla da ona u potpunosti uklanja sve dlačice sa lica.

Ono što je iznenadio je razlog, koji nije estetski već je Kloi istakla da detaljno uklanja dlake kako bi sprečila nastanak herpesa.

U kratkom objavi na svom sajtu, Kardašijanka je napisala:

"Uvek depiliram lice i pazim da se dlake ne prošire. Čula sam najgroznije priče o širenju malja. Znam za jednu osobu koja je imala herpes na ustima, koji se putem dlaka proširio sve do obrva!"

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Sa tim se složila i jedna doktorka, dermatolog Ejmi Derik koja je potvrdila da malje mogu učestovati u širenju raznih infekcija.

"Tačno je da dlake mogu imati rizik po zdravlje, uključujući potencijalnu opasnost širenja virusa herpesa i ostalih infekcija putem dlaka i oštećene kože", bio je Ejmin zaključak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.