Aktuelno

Svima zapušila usta: Nakon priče da se ugojila, pevačica je uzvratila ovom fotografijom

Američka pop diva zamerila je oštrim komentarima ljudi o njenom fizičkom izgledu, te rešila da pokaže kako zaista izgleda u osmom mesecu trudnoće...

Subota, 22.04.2017.

14:23

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

Od kada je zatrudnela, zanosna pevačica Bijonse je rešila da sa javnošću deli intimne fotografije, te smo pre nekoliko meseci imali priliku da vidimo njenu seriju umetničkih fotografija.

U skladu sa tim, neretko nas je i na Instagramu čašćavala prelepim fotografijama na kojima se nazirao stomak lepe trudnice....

Ipak izgleda da su poslednje paparaco fotografije, zajedno sa negativnim komentarima na račun njenog izgleda, razljutile Bijonse.

Nakon što su mediji pisali da se ona u velikoj meri ugojila, te da se "zaokružila", pevačica je brzo odreagovala i rešila da ih demantuje.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

Ona je svima "zapušila" usta' objavivši fotografije na kojima nos bež svilenu haljinu i dugačke čizme, a njena figura je za svaku pohvalu.

Pročitajte i

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare