Aktuelno

Jedna od najlepših žena na svetu digla ruke od glume?

Od 2012. godine, ostvarenja "The Place Beyond the Pines", Evu Mendes nismo gledali na velikom platnu. I dok je njen kolega Ričard Gir nedavno izjavio da je u zapećku filmske industrije jer je prijatelj Tibeta i Dalaj Lame, Eva uprkos izgledu i talentu ima sve manje posla iako je godinama proglašavana za najseksi, najpoželjniju, najlepšu.... Posvećena sebi, porodici, humanitarnom radu, ona se okrenula sve više modnom dizajnu. I kao da je zauvek rešila da zaboravi na Holivud.

Utorak, 25.04.2017.

13:49

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Za njeno povlačenje iz Holivuda ima nekoliko razloga. Ona je svima stavila do znanja da joj je porodica prioritet. Jedna od retkih, ako ne i jedina koja je uspela da svoju trudnoću ne ovekoveči ni na jednoj fotografiji, društvenim mrežama.... Porodicu i svoju intimu čuva brižno, pa su zabeležene svega dve prilike kada je viđena sa njenim partnerom Rajanom Goslingom.

Sa ćerkama Esmeraldom Amadom i Amadom Li nikada nije fotografisana.

Ona nema dadilje i vodi uobičajen život.

A o njenoj ulozi u porodici posvedočio je početkom godine njen suprug. Kada je primao nagradu "Zlatni globus" za glumačko ostvarenje u filmu "La La Land" on je rekao:

"Da ona nije sve preuzela na sebe, ovde bi umesto mene sada bio neko drugi", priznao je.

Osim na porodicu, Eva se fokusirala i na svoju modnu liniju "Circa". Odeću dizajnira od 2013. godine, a svakih šest nedelja izlazi nova kolekcija.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.