Aktuelno

Dajana Kiton: "Moje ruke otkrivaju godine i šta sam sve prošla"

Oskarovka Dajana Kiton koja je napunila 71 godinu, otkriva svoju tajnu lepote, ali i zašto je rekla “ne” plastičnim operacijama...

Sreda, 26.04.2017.

14:22

Izvor: Super žena

Dajana Kiton:
Foto: Getty

Podeli:

Američka glumica koja se proslavila ulogom u kultnom filmu "Kum", a kasnije vinula u samo zvezdano nebo igrajući u romantičnoj komediji "Eni Hol", od uvek je smatrana pravom zavodnicom.

Pored velikog talenta, uz pomoć svoje nekonvecionalne lepote i posebnog modnog stila uspela je da se izdvoji u moru drugih glumica, a o njenoj lepoti se i danas priča.

*ALT

Dajana, koja je ušla u osmu deceniju života i dalje se može pohvaliti odličnim izgledem, a svoje tajne je odlučila da podeli sa celim svetom.

Kako kaže, njena nega lica se nije promenila još od dana "Eni Hol", a zasniva se na samo nekoliko jednostavnih pravila.

"Samo dobro očistim lice, to mi je najvažnije. Uvek šminkam oči i nosim karmin. Dakle, dovoljno je malo senke, olovka i ruž, koji treba da bude svetliji", otkrila je Dajana.

*ALT

Što se tiče znakova starenja, glumica je priznala da je sasvim prirodno prihvatila promene, a da se uporno trudi da poboljša svoj izgled.

"Naravno da se trudim što više mogu. Obožavam da koristim traku za trčanje. Takođe, moja kosa je sada bela. Bolje je da osvetlite lice, jer tamna kosa može samo da vam doda godine. "

Što se tiče plastičnih operacija, Dajana je bila izričita te je otkrila da se aposlutno nikada ne bi podvrgla nekom estetskom zahvatu.

"Smatram da ruke treba da se slažu sa licem, u drugom slučaju to uvek izgleda ružno i čudno. Moje ruke otkrivaju moje godine. One su prošle kroz dosta toga i upravo tako izgledaju", iskrena je bila.

Pročitajte i:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare