Aktuelno

Jedna od najpoželjnijih žena sveta ispričala kako ju je muž "prevario"

Meksička glumca Selma Hajek udata je za francuskog milijardera. Ona je gostujući u jednoj emisiji ispričala kakav odnos ima sa svojim suprugom, ali i kako ume da bude ljubomorna.

Sreda, 26.04.2017.

15:35

Izvor: B92

Jedna od najpoželjnijih žena sveta ispričala kako ju je muž
Foto: Youtube/Screenshot

Podeli:

Kako se sporazumevaju Meksikanka i Francuz? Vrlo simpatično. Uz pomoć engleskog sa groznim akcentom, objasnila je glumica, bez ikakve kontrole nad razgovorom.

Kako je njen muž ipak taj sa lošijim naglaskom rešio je da nešto preduzme po tom pitanju, ali ga je to uvalilo u probleme, bar na trenutak. Selma je jednog dana pročitala poruku u njegovom telefonu u kojoj je pisalo: "Ćao, ovde Elena. Ako želiš da poboljšaš svoj engleski, moraš da vežbaš. Želiš ti to da radiš sada?“ Glumica je naravno pobesnela.

"Takve stvari kod nas Meksikanaca ne prolaze dobro“, nastavila je Selma.

"Bila sam besna, razmišljala sam koliko li je očajna kada mu šalje poruke“, dodaje glumica. Iako je bila besna, rešila je da prećuti, do večere, kada je želela da sazna o čemu se radi.

"Ko je dođavola Elena? Reci joj da znam engleski i da možeš sa mnom da vežbaš! 'Misliš Elza?', pitao me je muž. 'Elena, Elza, koga briga?!', rekla sam mu. Onda je počeo da se smeje i rekao mi da je to zapravo aplikacija za učenje stranih jezika“, objasnila je Hajek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare