Aktuelno

Najlepša srpska snajka osvaja Kan

Poljska manekenka i bivša supruga Saše Kneževića, Anja Rubik, poznata po lepoti, ali i sjajnom stilu boravila je prethodnih dana u Kanu. Uhvaćena oskudno odevena, manekenka je uživala na terasi hotela.

Ponedeljak, 22.05.2017.

14:54

Izvor: Super žena

Najlepša srpska snajka osvaja Kan
Foto: Guliver

Podeli:

U pauzama između revija i premijera manekenka se opuštala, šetala i sunčala, a vešto oko paparaca ovekovečilo je i trenutak nepažnje u kome je ona pokazala malo više svojih grudi.

Ipak, njoj to nije ništa strašno, jer je ona već godinama model "Viktorija sikreta". Za ovaj brend na godišnjoj reviji učestvovala je 2009, 2010. i 2011. godine, poznata je i kao omiljen model Karla Lagerfelda.

Anja Rubik se verila 2010. u Beču, na Božić, sa Sašom Kneževićem, a venčali su se 2011. godine na Majorci.

Ljubav je bila jaka, a krajem prošle godine maneken je rekao da će svako nastaviti svojim putem.

"Bila je to velika ljubav i normalno je da sam pošto smo se razišli bolovao. Anja i ja smo u dobrim odnosima. Naši mentaliteti su drugačiji. Čujemo se i ja je mnogo cenim. Jaka je žena i to me je i privuklo. U kratkom periodu smo mnogo toga doživeli, zajedno smo radili i putovali. Dolazila je u Srbiju i oduševila se. Želim joj svu sreću sveta", kaže maneken.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare