Aktuelno

Glumica pokazala mladoliko lice, pa otkrila svoj eliksir: "Potpuno sam prirodna, ništa nisam menjala"

Australijska glumica i oskarovka Nikol Kidman već danima ponosno šeta najlepše kreacije na crvenom tepihu u Kanu, a po mišljenju mnogih i "novo lice" koje sada izgleda mnogo drugačije.

Utorak, 23.05.2017.

14:37

Izvor: Super žena

Glumica pokazala mladoliko lice, pa otkrila svoj eliksir:
Foto: Guliver

Podeli:

Glumica Nikol Kidman je u Kanu zavodila sve svojom vitkom figurom, gracioznim toaletama i blistavim osmehom. Iako su se njene haljine našle najlepšim festivalskim kreacijama, one su ostale u drugom planu jer niko nije mogao da odvoji oči sa lica 49-godišnje glumice.

Dok se samouvereno osmehivala fotoreporterima, svi su primetili da je lice Kidmanove dosta drugačije, odnosno vidno zategnutije, a bore jedva da su bile vidljive.

To je pokrenulo sumnje da je lepa Australijanka, pre odlaska na Francusku rivijeru, posetila estetskog hirurga, te uradila nekoliko operativnih zahvata na licu.

*ALT

Podsetićemo vas da je Nikol već nekoliko puta bila središte pažnje u medijima, upravo zbog priče o korišćenju "plastike".

Tada su eksperti iz polja estetske hirurgije, za časopis "Život i stil", utvrdili, prema njihovom mišljenju, da je Kidmanova uradila bar četiri zahvata.

Oni su ocenili da je reč o botoksu kojim je popunila bore na čelu i filerima oko usta, dok je navodno kožu ispolirala laserom, a na vratu uradila mini fejs lifting.

*ALT

Ipak, glumica odbija da prizna da se odlučila za ovaj vid ulepšavanja, pa je tako jednom prilikom izjavila:

"Da budem iskrena, potpuno sam prirodna! Ništa nisam menjala na svom licu niti bilo gde drugo. Ne pušim, ne pijem i koristim kremu sa visokim zaštitnim faktorom, to je moja tajna."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.