Aktuelno

Muškarci su rekli svoje: Ona je najseksi žena na planeti

Ćerka holivudskog glumca Stivena Boldvina, Hejli Boldvin proglašena je za najseksepilniju ženu na svetu na osnovu ocena čitalaca magazina "Maksim“.

Sreda, 24.05.2017.

10:08

Izvor: Super žena

Muškarci su rekli svoje: Ona je najseksi žena na planeti
Foto: Getty

Podeli:

Dvadesetogodišnja Helji se zbog toga našla na naslovnici junsko-julskog izdanja spomenutog časopisa. U crnom mrežastom providnom bodiju, crnim čizmama i čipkastim čarapama pozirala je pred objektivom kamere.

Iako na fotografijama izgleda veoma privlačno i seksi Hejli ističe da to nije baš uvek slučaj.

"Kad bi samo ljudi znali koliko sam nespretna i čudna“, napisala je ona uz objavljenu fotografiju na svom Instagram profilu.

Ona je pozirala i u crnom korsetu, kao i beloj majici i teksas šortsu. Na svakoj fotografiji izgleda zaista neverovatno.

Nekoliko puta našla se u konkurenciji sa najtraženijim modelima današnjice, pa je prošle godine prokomentarisala i ostale koleginice.

"Ja nisam na istom nivou kao Điđi Hadid i Kendal Džener, nismo na istom mestu kada su naše karijere u pitanju“, izjavila je ona tada. Izgleda da muškarci smatraju drugačije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.