Aktuelno

Nedavno je proglašena za najlepšu ženu na svetu, a ovim fotkama razočarala je fanove

Glumica Džulija Roberts obožava komfor i ležernost, a ovog puta je pokazala svoj prirodni izgled, koji se nije svideo njenim obožavaocima…

Četvrtak, 25.05.2017.

10:47

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Prošlog meseca časopis "Pipl" proglasio je holivudsku glimicu Džuliju Roberts najlepšom ženom na svetu. Lepa Amerikanka je bila iznenađena ovim priznanjem, a iskreno je rekla da su njena deca to saznala u školi.

Iako ju je ova titula obradovala, ona je čak jednom istakla da je ne zaslužuje, dok su fanovi isticali da ona poseduje zanimljivo lice, osmeh i harizmu koji je čine posebnom lepoticom.

A post shared by The It Style (@theitstyle101) on

Ovog puta, Džulija ih je iznenadila, kao i ceo svet, kada se pojavila u totalno opuštenom izdanju na ulici, a prevelika garderoba i japanke, zajedno sa neurednom frizurom, razočarali su mnoge.

Majka troje dece očigledno pokušava da uskladi poslovne i roditeljske obaveze, te tada često sebi dozvoli neuredan izgled koji, po mišljenju mnogih, zaista odaje loš utisak.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.