Aktuelno

Igraju na sigurno: Oni su potpisali predbračni ugovor i nisu se pokajali zbog toga

Neki od njih su predvideli turbulentne odnose i razvod, pa su na vreme zaštitili svoje veliko bogatstvo...

Četvrtak, 25.05.2017.

13:46

Izvor: Super žena

Igraju na sigurno: Oni su potpisali predbračni ugovor i nisu se pokajali zbog toga
Foto: X 17

Podeli:

U Holivudu je sve neizvesno i turbulentno, pa kako slava može da dostigne vrhunac, a zatim ubrzo nestane , tako i emotivne veze pojedinih parova se brzinom svetlosti "gase".

Neretko, neki od obožavanih parova koji stupe u bračnu zajednicu brzo dolaze do turbulentnih odnosa, kada se prljav veš iznosi u javnost, a zarađeni milioni postaju sporni.

Kako bi osigurali svoje bogatstvo, mnoge poznate ličnosti su pri stupanju u bračnu zajednicu rešili da potpišu ugovor, koji im uliva sigurnost za sve dalje što budućnost donosi.

U nastavku vam predstavljamo neke od najluđih predbračnih ugovora u Holivudu.

Bijonse i Džej Zi

Poznati muzičari se smatraju najbogatijim ljudima u Holivudu, pa njihov ugovor pre sklapanja braka nije iznenadio nikoga. Kako je poznato, Bijonse za svako dete koje rodi dobija pet miliona dolara, a u slučaju da se razvedu, dogovoreno je da pevačica dobije million za svaku godinu braka.

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Slavni glumac Ben Aflek i latino diva Dženifer Lopez imali su veliku ljubav koja je zamalo bila krunisana braka. Ipak, stvari su postale napete od trenutka kada je Ben otkazao venčanje, a kao razlog navodi se predbračni ugovor. Pevačica je jasno postavila klauzulu u kojoj se zabranjuje neverstvo a ona bi, u slučaju da je Ben prevari, dobila polovinu njegove zarade. Prema pisanju svetskih medija, Ben je zahtevao da od Dženifer dobije pet miliona dolara, samo zato što se ženi sa njoj, a želeo je da se u ovom ugovoru nađe klauzula po kojoj moraju da imaju seks četiri puta nedeljno.

Džesika Simpson i Toni Romo

*ALT

Iako se slavni par nikada nije venčao, njihov predbračni ugovor je sastavljen. Mnoge je iznenadila neverovatna klauzula, prema kojoj, da su se venčali, Toni Romo dobio po 500.000 dolara na svakih pola kilograma koje bi Džesika "nabacila".

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Jedan od najintrigantnijih parova iznenadio je sve kada je otkrio da se odlučio za predbračni ugovor. Prema njemu, ukoliko dođe do razilaženja, Kim će u narednih deset godina dobijati po million dolara. Ujedno, ona ima pravo da zadrži njihovu vilu, sve poklone koja je dobila od supruga i naravno sav novac koji zarađuje od svojih projekata: rijalitija, modne kolekcije i igrice koja ju je proslavila.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Prelepi supružnici, Džastin i Džesika deluju veoma srećno u braku. Ipak, znajući za njegove ranije “izlete”, Džesika je želela da se osigura predbračnim ugovorom u kojem je istaknuto da u slučaju prevare, Džastin treba da joj isplati 500.000 dolara.

Britni Spirs i Kevin Federlajn

*ALT

Britni Spirs i Kevin Federlajn su se odlučili za brak 2004. godine, a pevačica ga je tada uslovila da potpiše predbračni ugovor u kojem se tražilo da svaki poklon preko sedam hiljada dolara, ima i legalni dokument u kojem se tačno zna njegovo vlasništvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare