Aktuelno

Njima je Holivud zatvorio vrata zbog viška kilograma

Ovim zvezdama govorili su da imaju previše kilograma za uspeh. One su dokazale suprotno.

Nedelja, 28.05.2017.

10:10

Izvor: Super žena

Njima je Holivud zatvorio vrata zbog viška kilograma
Foto: Getty

Podeli:

Keli Ozborn

Keli se pojavljivala na naslovnim stranama tek kada je skinula kilograme. Pre toga su je nazivali "velikom debelom ku*vom" što je, u najmanju ruku, bilo krajnje nekulturno i neprimereno.

*ALT

Dženifer Lorens

Prva uloga koju je igrala bila je uloga tinejdžerke koja se izgladnjivala. Zbog uloge je morala drastično da smrša. Premda je bila jako mršava dobijala je komentare da to ipak nije dovoljno.

*ALT

Adel

Uprkos svom pevačkom talentu Adel su u javnosti veoma kritikovali. Najviše negativnih komentara dobijala je na račun svoje težine. Srećom ona ima svoj stav i poručuje svima da su za muziku važne uši, a ne oči.

*ALT

Demi Lovato

Ona koristi svoju slavu da bi govorila o problemima sa kojima se suočavala, o svom telu i otkrila je da su na nju stalno vršili pritisak zbog kilograma.

*ALT

Melisa Mekarti

Jedan filmski kritičar je opisao Melisu kao "ženskog nilskog konja". Melisa kaže da je to povredio u prvom trenutku, ali se kasnije tome svemu smejala.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare