Aktuelno

Dvanaest godina mu je trebalo: Glumica konačno dobila izvinjenje od bivšeg

Nekadašnji supružnici Bred Pit i Dženifer Aniston su se 2005., godine razveli, a kao razlog prekida spominjala se ljubavna afera sa Anđelinom Džoli.

Četvrtak, 08.06.2017.

15:20

Izvor: Super žena

Dvanaest godina mu je trebalo: Glumica konačno dobila izvinjenje od bivšeg
Foto: Getty

Podeli:

Anistonova je još tada demantovala navode o prevari, kao i priči da nije želela decu, a a u retkim intervjuima koje je davala vešto je izbegavala da priča o razvodu.

Ipak, njeni kratki komentari su bili veoma damski.

"Niko nije ništa uradio loše. Stvari se ponekad samo dogode" , rekla je jednom prilikom.

*ALT

S obzirom na razvod sa Aneđlinom Džoli, koji je nedavno šokirao svet, izgleda da je Bred rešio da razmisli o svojim greškama iz prošlosti.

Iako ne može da se iskupi za bol koji je naneo Dženifer pre više od deset godina, holivudski zavodnik je odlučio da joj se konačno izvini.

*ALT

Bred je zbog alkoholizma počeo da posećuje terapije, a kroz oporavak koji uključuje razgovor i oslobađanje emocija on je naučio bolje da izražava svoja osećanja.

Njegova bivša supruga je bila prva na listi ljudi kojima se otvorio, a s obzirom da je shvatio da joj je slomio srce, on je rešio da joj uputi izvinjenje.

Glumica je rekla da mu oprašta i da se usredsredi na budućnost, otkrio je izvor blizak glumcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.