Aktuelno

Neudate žene je razumeju: Glumica otkrila zašto je čekala četrdesete da se uda

Iako retko govori o svojim ljubavnim vezama, glumica Kameron Dijaz je po prvi put rešila da otkrije detalje iz svog života, ali i braka.

Četvrtak, 22.06.2017.

15:03

Izvor: Super žena

Neudate žene je razumeju: Glumica otkrila zašto je čekala četrdesete da se uda
Foto: Getty

Podeli:

Holivudska zvezda Kameron Dijaz je prošla kroz razne ljubavne veze, koje su često bile glavna tema medija.

Poznata kao fatalna zavodnica, glumica je osvojila neke od najpoželjnijih muškaraca, poput Džastina Timberlejka, Džared Leta, Adama Rodrigeza, a među njenim "ulovom" pominjao se čak i Bredli Kuper.

Ipak, i pored velikih ljubavi koje su trajale i po nekoliko godina, Kameron se nije odlučila za brak. Sve do januara meseca 2015. godine kada se, nakon osam meseci veze, zavetovala na večnu ljubav Bendžiju Madenu, gitaristi i pevaču benda "Gud Šarlot".

Mnoge je začudilo zašto je takva lepotica čekala četrdesete da bi se udala, a ona je nedavno otkrila u čemu je tajna.

"Mislim da je stvar u tome što pre prosto nisam upoznala mog supruga. Da, imala sam momke pre njega, ali velika je razlika između momka i muža. Moj muž nije samo neko sa kim delim postelju, već sve što mi se dešava u životu, a opet mi smo toliko različiti. Ono što je bitno je da su nam moralni kodeksi, ono što želimo u životu identični. Želimo iste stvari, težimo istom cilju. I čudaci smo. On je moj savršeni mali čudak, a ja sam njegova mala čudakinja. Eto, nek bude da sam čekala da naiđe on, moj pravi čudak" , rekla je Kameron.

Njena iskrena i pomalo simpatična ispovest naišla je na oduševljenje dama, posebno onih neudatih koje smatraju da svaka osoba treba da upozna svog "čudaka", odnosno onog "pravog".

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.