Aktuelno

Najomiljeniji par Holivuda opet zajedno?

Retki su parovi u Holivudu koji traju, odolevaju izazovima i vremenu kao što je to bio slučaj sa glumcima Suzan Sarandon i Timom Robinsom. Pored Goldi Hon i Kurta Rasela, ovaj slavni par je bio svakako jedan od najdugovečnijih.

Nedelja, 25.06.2017.

14:37

Izvor: www.glorija.rs

Default images

Podeli:

Suzan i Tim su se upoznali davnih osamdesetih, na snimanju filma "Bull Durham", a njihova veza je trajala gotovo tri decenije.

Kao i Goldi i Kurt, ni oni nikada nisu ozvaničili svoju vezu, tvrdeći da papir ne garantuje ljubav. A o njihovoj strastvenoj romansi, i te kako se pisalo…

Glumica koja već par decenija nosi titulu jedne od najseksepilnijih žena Holivuda, kojoj je magazin "Plejboj" nekoliko puta nudio da se slika za njihovu naslovnicu (što je ona redovno odbijala), nikada nije krila da je njena i Timova veza izuzetno strastvena. Razlika od 12 godina nije predstavljala nikakav problem.

*ALT

Rastali su se 2009. godine, nažalost velikog broja njihovih obožavatelja koji su ovu vest teško primili.

"Ljudi su mi prilazili na ulici govoreći da nisu mogli da prestanu da plaču kada su čuli vest. Pa, ja sam svakako bila tužnija od njih. Ni ja nisam mislila da će se to ikada dogoditi, ali jeste", rekla je Sarandon 2010. u intervjuu za britanski "Telegraf" i dodala:

"Neke ljude pustite u svoj život u određenom trenutku. Možda i dobijete decu, pa shvatite da je vaša veza time ispunjena", ispričala je glumica koja sa Robinsom ima dva sina – Majlsa i Džeka.

Nedugo nakon raskida sa Timom, Suzan je počela da se zabavlja sa glumcem Džonatanom Briklinom, a sa kojim je okončala vezu 2015.

*ALT

A pre neki dan, osam godina nakon raskida, Suzan i Tim su ponovo viđeni zajedno.

Par je izašao na ručak u jedan losanđeleski restoran sa svojim sinom Džekom i nekolicinom prijatelja.

Kako navode strani mediji, Suzan i Tim su izgledali veoma srećno, ćaskali su i smejali se, a i po njihovom sinu se videlo da je prezadovoljan što njegovi roditelji uživaju u međusobnom društvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare