Aktuelno

"Okajao" grehe kod Džen i sprema se za nove: Bred Pit ovu ženu ne pušta iz ruku

Kako piše britanski "The Sun" Bred Pit je proteklog vikenda bio na festivalu "Glastonbury". I iz zagrljaja nije puštao Sijenu Miler za koju se već mesecima šuška da ga je "bacila na kolena".

Ponedeljak, 26.06.2017.

12:06

Izvor: Super žena

Foto: Getty

Podeli:

Festival je bio prvi put da se posle razvoda od Anđeline Džoli glumac pojavio u javnosti u ženskom društvu.

"Bred i Siena nisu skidali ruke jedno s drugog, izgledali su zaljubljeno. Bili su oprezni pa su se u jednom trenutku povukli u deo za odabrane psoetioce ", ispričali su za "The Sun" posetioci Festivala.

U njihovom društvu bio je i novopečeni tata Bredli Kuper, koji im se pridružio u VIP loži.

Tako je lepa Sijena postala prva žena koja je zvanično posle razvoda braka Breda Pita i Andželine Džoli osvojila srce najpoželjnijeg muškarca sveta.

Pre dve godine glumica je prekinula veridbu sa glumcem Tomom Staridžom, bila je i u komplikovanoj vezi sa Džad Loom koji je prevario sa dadiljom.

When you get your photo with Brad Pitt photobombed by Bradley Cooper!

Објава коју дели Chris Simmons (@iamchrissimmons) дана

Zavela je milijardera Baltaraza Getija koji je zbog nje bio spreman da ostavi suprugu. U jeku pomame za "Sumrak sagom" šuškalo se da je u vezi sa Robertom Patinsonom, bila je u vezi sa mlađanim Tomom Staridžom sa kojim je dobila dete. Sada je na red došao i Bred.

Zanimljivo je i da se u stranoj "žutoj štampi" pojavio i trač da je zapravo Bred uspeo da ima i tajanstevni sastanak sa australijskom manekenkom Eli Mekfirson. I to u Holivudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.