Aktuelno

Ceo svet se smeje: Pevačica snimila film za "Vog", pa se previše uživela u ulozi modela

Četrdesetdevetogodišnja pevačica Selin Dion se našla na meti osuda javnosti, koji su istakli da joj nova uloga nimalo ne stoji, te da je bolje da se drži svog posla.

Petak, 21.07.2017.

14:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Francusko-kanadska pevačica Selion Dion je poznata po svom raskošnom glasu, ali i odličnom modnom ukusu.

Tako u poslednje vreme pop diva puni stranice popularnih modnih magazina, a i sarađuje sa velikim brojem svetskih dizajnera.

Ovog puta, došla je i do velikog Voga, za koji je snimila nekoliko kratkih video-spotova koje je režirao Gordon fon Štajner, a snimani su na različitim lokacijama u Francuskoj.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Dobitnica Gremija se na kratkim video-klipovima pojavljuje u šest odevnih kombinacija velikih modnih kuća, kao što su Rodarte, Valentino, Mejson Marigela.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Iako je ona dala sve od sebe da što bolje prikaže modele i uklopi se u ovaj veličanstven projekat, mnogi smatraju da se ipak previše uživela i da joj uloga modela nimalo ne pristaje.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Dok pokušava elegantno i graciozno da se kreće, pevačica zapravo pravi neobične pokrete koji su nasmejali ljude širom sveta.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Kako vam se sviđa Selin u ulozi manekenke?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.