Aktuelno

"Da sam znao da će to biti naš poslednji razgovor, rekao bih joj mnogo toga"

U dokumentarcu ITV-a “Our Mother Diana: Her Life and Legacy“ princ Hari i princ Vilijam prikazali su neke od najomiljenijih fotografija sa pokojnom majkom, princezom Dajanom.

Nedelja, 23.07.2017.

14:52

Izvor: Super žena

foto: guliver/coverimages

Podeli:

Dokumentarac će biti emitovan 31. avgusta na dvadesetogodišnjicu smrti princeze Dajane. Princ Hari je otkrio da žali zbog jako kratkog telefonskog razgovora koji su imali neposredno pred njenu smrt.

“Da sam znao da će to biti naš poslednji razgovor rekao bih joj neke druge stvari koje je trebalo da joj kažem“, ispričao je objašnjavajući da je plakao na njenom grobu samo dva puta – 6. septembra 1997. na sahrani i od tada „možda jednom“ – “Ima tu još mnogo bola koji traži izlaz. Nema dana da Vilijam i ja ne poželimo da je sa nama. Pitamo se kakva bi bila mama danas, čime bi se bavila, kakvu bi promenu napravila...“

*ALT

Princ Vilijam je prkomentarisao da je dokumentarac svojevrsna počast njenih sinova i dodao da je bio jako nervozan kada je trebalo da ga pogleda od početka do kraja.

“Druga je stvar raditi na dokumentarcu, a potpuno druga biti u njemu i pričati nešto jako lično. Bilo kako bilo, mislim da je jako važno što smo to uradili“, rekao je Vilijam i dodao da o pokojnoj princezi Dajani neće više pričati u javnosti, te da je dokumentarac dovoljan da iskaže sve njihove emocije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare