Aktuelno

"I sedam godina nakon raskida me i dalje zlostavlja, dosta je!"

Američka starleta i model Amber Rouz, koja se proslavila vezom sa Kanjeom Vestom, otkrila je u emisiji “Everyday Struggle“ da ju je poznati reper zlostavljao, kao i da i dalje to čini, ali i kroz kakav pakao je prošla nakon raskida.

Sreda, 26.07.2017.

12:35

Izvor: Super žena

foto: getty

Podeli:

“Na kraju svake veze ja sam bila ta sa slomljenim srcem. Nikada u životu nisam varala momke i nikada nisam izjavila ništa loše o Kanjeu za razliku od njega koji me i šest, sedam godina nakon raskida maltretira“, ispričala je.

Ipak, kroz najveći pakao je prošla odmah nakon raskida 2010. godine kada je reper objavio album “My Beautiful Dark Twisted Fantasy“ koji je u potpunosti bio posvećen njoj.

“To je bio ekstreman način zlostavljanja moje ličnosti. Imati toliku moć da objaviš ceo album i kažeš šta god ti je na umu“, rekla je i dodala da je srećna što je deo tako jednog važnog albuma, ali da je razmišljala i o samoubistvu nakon reakcije fanova – “Super je biti deo hip-hop istorije, ali ja sam u tom trenutku bila poznata ličnost bez novca, koja nije mogla da bude ni sa kim drugim i nije mogla da kaže ništa u svoju odbranu jer je Kanje imao ogromnu moć u javnosti. Da sam htela da se ubijem, sigurno bih to tada uradila“

Ako je zbog nečega i dalje ljuta na svog bivšeg dečka to je zato što je u prepirci sa njenim bivšim suprugom Vizom Kalifom pomenuo njenog sina Sebastijana.

“Ne dozvoljavam da uzima u usta moju bebu. Toliko dugo sam ćutala. Mogla sam da dobijem svoj rijaliti šou samo zbog činjenice da sam bila njegova devojka. Mogla sam da izdam knjigu u kojoj bih napisala svoju stranu priče. Ali, nisam takva kučka! Rekla sam sebi da ću ići težim putem i da ću sve sama zaraditi da ne bi sutra mogao da priča da mi je to sam dao“

Amber se trenutno zabavlja sa reperom Šajom Bin Abrahamom-Džozefom, poznatijim pod imenom 21 Savage.

What? I was just on my way to Starbucks in my @fashionnova dress and decided to strike a pose 😉

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.