Aktuelno

Ni ona nije odolela "plastici": Pevačica u tajnosti korigovala zadnjicu

Popularna pevačica Bijonse se nedavno porodila i pokazala sjajnu figuru samo mesec dana nakon što je na svet donela blizance, Rumi i Sir Karter.

Petak, 18.08.2017.

16:20

Izvor: Super žena

Ni ona nije odolela
Foto: Getty

Podeli:

Odmah nakon što ih je predstavila svetu, putem fotografije na Instagram profilu, mlada mama je počela da pokazuje i svoju savršenu formu koja je jednako oduševila muškarce i žene.

Ipak, poslednje pojavljivanje u javnosti, kada je vozila rolere sa suprugom i prijateljima, izazvalo je sumnje o korigovanju zadnjice, koja je sada izgledala dosta oblija i veća.

A post shared by Beylite (@beylite) on

Ovu priču potvrdio je i anonimni izvor za "Radar Onlajn".

“Bijonse je dobila na težini, i shvatila je da želi oblikovaniju i zategnutiju zadnjicu. Jako je uzbuđena zbog novog izgleda nakon rekonstrukcije jer je dobila željenu figuru peščanog sata, te je ponovo povratila samopouzdanje u svoje obline.” potvrdio je insajder.

Osim vidno zadovoljne pevačice, i njen suprug Dzej-Zi je oduševljen rezultatima.

“On je veoma uzbuđen! Nagovara je da odradi još nekoliko intervencija, uključujući rekonstrukciju grudi.” rekao je izvor, dodajući da će se Bijonse najverovatnije odlučiti i za ostatak intervencija, obzirom da je prezadovoljna kako je podizanje zadnjice ispalo.

A post shared by Beylite (@beylite) on

Pročitajte još

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare