Aktuelno

Sinoć je oduševio Beograd: Džo Samner je talentovan i zgodan na oca

Beogradsku publiku sinoć su očarali Sting i njegov sin Džo Samner. Duet je razgalio publiku, a poznati gitarista koga je Sting dobio iz veze sa irskom glumicom Franses Tomelti odavno je osvojio srca žena širom sveta.

Ponedeljak, 18.09.2017.

13:06

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Džo je u tinejdžerskom periodu počeo da se bavi muzikom, sviranjem gitare i bubnjeva i to nakon što je čuo Nirvanin album "Nevermind".

Bend koji je kasnije postao "Fiction Plane", osnovao je sa školskim drugom, basistom Denom Braunom i britanskim gitaristom Setonom Dauntom, a poslednjih pet godina radi na svojoj samostalnoj karijeri.

This is the face of a man who has been taken to a ski resort and told he can't go skiing. #blueballs

A post shared by Joe Sumner (@thejoesumner) on

"Svaki put kada izvodim pesmu, ostavim nekoliko delova potpuno otvorenim za improvizaciju. Nakon što se pesma odsvira 50 puta, mišljenja sam da će biti bolja, neće ostati stalno ista", objasnio je Samner svoj stil izvođenja.

Rock three times harder with three necks #shiva style #guitarcau

A post shared by Joe Sumner (@thejoesumner) on

A ono što je zanimljivo u vezi njega je i da je vrlo nekonvencionalan.

Venčao se 2012. godine sa dugogodišnjom devojkom Kejt Finerti, ali tajno. Čak ni njihovi bliski prijatelji nisu znali da će se ovaj čin odigrati.

Imaju troje dece i u uživaju sa njima, putovanjima i svakodnevnim zabavama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare