Aktuelno

Glumica uzvratila na kritike: Volim da pokazujem svoje telo, to ne znači da nemam talenat

Američka zvezda Arijel Vinter rešila je da se obračuna sa kritičarima, te da istakne da voli da se oblači seksi i atrakivno, a da to nema nikakve veze sa njenim glumačkim talentom.

Sreda, 20.09.2017.

10:21

Izvor: B92

Glumica uzvratila na kritike: Volim da pokazujem svoje telo, to ne znači da nemam talenat
Foto: Getty

Podeli:

Devetnaestogodišnja glumica Arijel Vinter već duže vreme se suočava sa negativnim komentarima, po pitanju njenog izgled i modnog stila.

Strasti su se ponovo razbuktale nakon njenog pojavljivanja na dodeli Emi nagrada, kada je nosila seksi crnu haljinu sa prorezima koji sežu do njenih butina.

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Posle brojnih uvreda, Arijel je objavila na svom Instagram profilu poruku kritičarima.

"Ko treba da odluči šta je prikladno ili moderno? Nosim šta mi se nosi i niko me ne može kriviti zbog toga. Samo zato što sam odlučila da povremeno pokažem svoje telo, ne znači da sam neinteligentna, netalentovana ili da ne poštujem sebe..."

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Vinterova je na kraju istakla da da svaka žena treba da prihvati svoju seksualnost, baš kao ona.

"Veoma poštujem sebe, imam talenat i inteligentna sam. Treba da se oslobodimo stigme da žene koje se osećaju dobro u svom telu i prihvataju svoju seksualnost su glupače", zaključila je na kraju.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.