Aktuelno

Pevačica priznala: Drogirala sam se, a istovremeno promovisala zdrav život

Američka pevačica i glumica Demi Lovato priznala je da se drogirala, a ova vest šokirala je celu muzičku i zabavnu industriju, kao i njene fanove.

Petak, 20.10.2017.

15:57

Izvor: Super žena

Pevačica priznala: Drogirala sam se, a istovremeno promovisala zdrav život
Foto: Getty

Podeli:

Popularna pevačica Demi Lovato snimila je svoj dokumentarac Simply Complicated u kome je sa celim svetom podelila najintimnije stvari iz svog života. Jedna od njih je njen kontakt sa drogom.

“Jedne noći uzela sam puno kokaina, a uz to sam popila nekoliko Ksanaksa. Počela sam da se gušim, srce je počelo ludo da mi udara, pomislila sam da je gotovo, da sam se predozirala”, rekla je iskreno.

Demi je otkrila da se drogirala 2012. godine, kada nije mogla da zamisli dan bez droge ili alkohola.

“Krišom sam unosila kokain u avione… Imala sam period od dva meseca kada sam kokain uzimala svakodnevno”, priznala je glumica.

*ALT

Lovatova je potom istakla da je ovaj način života vodila sve dok joj se nije desio jedan incident.

“Poslednji put kad sam pila alkohol, bila sam u hotelu i pozvala sam dvoje nepoznatih ljudi da dođu samo da bi mogla da pijem sa nekim. Jako sam se napila, toliko da sam povraćala u autu koji me vozio na aerodrom jer je trebalo da nastupam u Američkom idolu,” kazala je ona.

Iako je uspešno stigla do lokacije i pripremila se za nastup, pevačica je bila veoma mamurna, što njen tim nije želeo da toleriše. Zbog pretnje otkazom, shvatila je da mora da se dozove pameti i iskoreni iz svog života alkohol i drogu.

“Sramota me je kad se setim kakva sam osoba bila. Ali na kraju je sve dobro”, zaključila je na kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.