Aktuelno

Čarlijeva mama je nestašna: Tri decenije nisu prepreka za njihovu ljubav

Holivudom se brzinom svetlosti proširila vest o ljubavi dve poznate glumice, ali istospolna veza nije bilo ono što je ljude ostavilo u čudu. Radi se o glumicama Sari Polson (42) i Holand Tejlor (74) koja je najpoznatija po ulozi Čarlijeve mame u hit seriji "Dva i po muškarca".

Nedelja, 22.10.2017.

14:46

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Da je moje životne odluke određivalo mišljenje društva, osećala bih se jako loše, a to nikako nisam htela. Mogu vam reći da sam apsolutno zaljubljena i da je moja ljubav Holand Tejlor", otvoreno je rekla lepa Sara, koja je koleginicu upoznala još pre 10 godina, kada je bila u vezi s Čeri Džons.

O razlici u godinama, ona je rekla da ima nešto u tome kada ste u vezi s osobom starijom od sebe. Drugačije cenite zajedničko vreme, na mnoge stvari gledate drugačije i više vam znače.

S druge strane, Holand je priznala kako se godinama borila s depresijom i kako ju je Sara spasila.

Da da ljubav cveta, bez obzira na veliku razliku u godinama, glumice su pokazale juče u Filadelfiji kojom su prošetale držeći se za ruke i sa velikim osmesima na licima.

Iako su priznale da razmišljaju o venčanju, Holand je otkrila kako ne želi da njena seksualnost postane politički čin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.