Aktuelno

Novo na TV ekranima: Ljubavna priča, prožeta tajnama iz prošlosti

Od ponedeljka, 23. oktobra u 19.00 na Prvu televiziju stiže dramska serija iz ovogodišnje hrvatske produkcije. To je ljubavna priča sa velikim ulogom prožeta tajnama iz prošlosti. U seriji igra plejada odličnih glumaca, na čelu sa Ivanom Hercogom. Momčilo Otašević glumi Hercogovog prijatelja-rivala, dok je uloga žene oko koje će njih dvojica ukrstiti koplja poverena Tari Rosandić.

Ponedeljak, 23.10.2017.

13:12

Izvor: B92

Novo na TV ekranima: Ljubavna priča, prožeta tajnama iz prošlosti
Foto: Promo Prva TV

Podeli:

Priča se gradi oko samohranog oca Tome (Ivan Herceg), koga je supruga Helena napustila i otišla da radi u inostranstvo. Brzo se ponovo zaljubila i odlučila da se ne vraća. Toma je od tada sam sa petogodišnjom ćerkicom Mašom.

Toma je inače odrastao u sirotištu, zajedno sa sestrom Brankom, nakon nesreće u kojoj su im stradali roditelji. U domu je upoznao svog vršnjaka Ranka, koji je kao novorođenče od nepoznatih roditelja ostavljen pred vratima.

Foto: Promo Prva TV

Ranko i Tomo su bili prijatelji do momenta kada veza između njih puca do razmera nepopravljivog raskola.

Najveću podršku u životu Tomi pružaju brižna sestra Branka (Olga Pakalović) i najbogatija žena iz mesta Edita (Ksenija Pajić) - stara prijateljica njegovih pokojnih roditelja. Edita je bila mlada, u braku sa starijim mužem, a Tomin i Brankin otac zgodan, muževan i slatkorečiv. Editi je on bio ljubav života, a ujedno i najveća bol. Ostala je trudna s Tominim ocem i rodila Ranka koga je dala kao malog u dom za nezbrinutu decu. Tako Ranko odrasta u uverenju da nema porodicu i ne sluti koliko je blizu svoje prave porodice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare