Aktuelno

Stvarno mu je rekla "da"?

Jedna od najpopularnijih manekenki na svetu Brazilka Adrijana Lima već pet meseci je u srećnoj vezi s turskim piscem Metinom Harom. Jedna od poslednjih fotografija njih kao para otkriva novo poglavlje života slavnog para.

Ponedeljak, 13.11.2017.

19:00

Izvor: Super žena

Stvarno mu je rekla
Foto: Getty

Podeli:

Slavna Brazilka od početka ne krije ni svoju vezu ni sreću u kojima uživa s turskim umetnikom, iako su ih oboje mediji predstavili kao marketinški trik, pokušaj da se on "probije" u svetu poznatih, ali i da sakrije svoje homoseksualne sklonosti.

Srećni par se nije obazirao na ovakve navode i uživao je u svakom trenutku koji provode zajedno, a sudeći po najnovijoj fotografiji koju je manekenka objavila na Instagramu - možda su spremni za najvažniji korak.

Naime, Adrijana je u opisu slike napisala:

"Danas je tačno pet meseci kako smo se upoznali i izabrali ljubav. Početak novog početka".

Fotografija je izazvala lavinu komentara, a veliki broj njenih obožavalaca postavio je isto pitanje: "Da li se to ona udaje?"

Odgovor nije stigao, ali bez obzira na sve kontroverze, njih dvoje se zaista ne odvajaju, a manekenka ne krije svoju zaljubljenost, ma koliko to delovalo neverovatno posmatračima.

❤️Exactly today 5 months ago I️ met/chose love❤️ The beginning of a new beginning ❤️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.