Aktuelno

Prva plus-sajz lepotica se fotografisala za Plejboj: Ovo su obline za ponos

Plus-sajz manekenka Moli Konstejbl ne krije da nosi konfekcijski broj 44, da ima strije i velike obline. To je pokazala na najnovijim fotografijama u magazinu Plejboj.

Četvrtak, 16.11.2017.

12:22

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Moli Konstejbl je plus-sajz model koji sve više osvaja modnu scenu. Ovog puta njene obline su se dopale uredništvu magazina Plejboj, koje je odlučilo da je angažuje.

Tako se Mol našla pred objektivom fotografkinje Heder Hazan, te je uradila veliki broj seksi fotografija čime je, kako kaže, pokazala da je "i veliko lepo"

Lepa manekenka koja nosi konfekcijski broj 44 pozirala je oskudno odevena, a zanimljivo je da na licu nema ni trunke šminke i su njene nesavršenosti na telu vidljive.

"Šminkeri su mi pre snimanja rekli da moraju da mi prekriju strije. Ja to nisam htela", otkrila je ona.

Baš kao i njene poznate koleginice, Ešli Grejam i Iskra Lorens, Moli smatra da je ljubav prema sebi najbitnija.

"Kilaža je nevažna. Bitno je kako se ponašaš prema drugima i kako se ti osećaš", kazala je ona nakon snimanja.

A post shared by Playboy (@playboy) on

Ova lepotica je do sada imala brojne poslovne uspehe. Ona se fotografisala za kultne magazine Vog, Love i Harper's bazar, a veliku slavu je stekla i na Instagramu gde je prati više od 22.000 ljudi.

Kako vam se sviđa Moli?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.