Aktuelno

Zbog jedne od najlepših žena sveta, milijarder javno plakao

Elon Musk je po prvi put javno govorio o raskidu sa holivudskom lepoticom Amber Herd. Nije krio razočaranost i tugu koja je od tada ušetela u njegov život.

Subota, 18.11.2017.

13:48

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Foto: Getty

U razgovoru za magazin "Roling Stoun", američko-kanadski milijarder i preduzetnik Elon Musk otkrio je sve pojedinosti raskida sa glumicom Amber Herd.

Da ga je ova fatalna zavodnica ostala tužnog i razočaranog, priznao je sam Elon koji je otkrio da mu je sada teško da upoznaje druge žene.

"Ako nisam zaljubljen, ako nisam u dubljoj vezi, nisam srećan. Nikad neću biti srećan bez nekoga. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nije da ne znam kako je to, sam sam u toj praznoj kućerini dok moji koraci odjekuju hodnikom, niko nije sa mnom, niko nije na tom jastuku pored mene. Kako da budem srećan u takvoj situaciji?", zapitao se sam Elon.

Foto: Getty

U daljem toku intervjua je otkrio da mu je raskid mnogo teško pao, a kao glavni razlog naveo je pretrpane rasporede.

"Ona je prekinula više sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam zaista zaljubljen, veoma me je bolelo", istakao je, te objasnio da je nedeljama posle raskida bio očajan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.