Aktuelno

Ovaj holivudski brak se završio na najružniji način

Iako profesionalno niže uspehe pevačica, glumica i oskarovka Dženifer Hadson u privatnom životu nema sreće. Ovih dana okončala je brak sa rvačem Davidom otungom sa kojim se bori za starateljstvo njihovog osmogodišnjeg sina.

Ponedeljak, 20.11.2017.

09:20

Izvor: Super žena

Ovaj holivudski brak se završio na najružniji način
Foto: Getty

Podeli:

Još 2008. godine Dženifer je otkrila da život nije med i mleko- bivši suprug njene sestre Julije hicima iz pištolja ubio njenu majku, brata i sedmogodišnjeg sestrića.

Težak udarac zadao joj je traume, sa kojima se borila u godinama koje su usledile. U tim trenucima snažna podrška bio joj je Otunga, sa kojim se verila i dobila sina Dejvida Danijela.

Sada, deset godina kasnije ona je dobila sudsku zabranu pristupa njoj i sinu. O celom slučaju, ona se nije oglašavala, ali je sud procenio da je najbolje da se rešenje nađe mirnim putem, ali bez kontakta sa Otungom. Iako o tome niko nije javno govorio, izricanje ovakve sudske mere najčešća je praksa u slučajevima porodičnog nasilja.

*ALT

I dok je ceo postupak obavijen velom tajne, prijatelji poznatog holivudskog para ne kriju da su iznenađeni razvodom i njihovim odlukama. "Nismo znali da se nešto loše dešava. Stalno su govorili da žele još jedne dete, a planirali su i venčanje", rekao je prijatelj blizak paru za "Daily mail".

U međuvremenu se oglasio i Dejvid koji tvrdi da već nedeljama vodi borbu sa Dženifer oko starateljstva nad sinom, a njegov advokat sarkastično je dodao kako je oskarovka na sudu odlično glumila i sebe u celom slučaju prikazala kao žrtvu.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare